Monday, January 30, 2012

Our Grand Dinner


salam semua, dah lama pula rasanya farah tak update blog ni sebab busy dengan paper conference, now semuanya da settle dengan baik Alhamdulillah...


Arini farah nak cerita sikit pasal Grand Dinner farah dengan kawan-kawan farah kat UTM johor ni, betul lah orang kata setiap yang berlaku MESTI ADA HIKMAHNYA dan setiap kehilangan itu akan tumbuh berganti asalkan kita ikhlas dan kita tidak perlu meratapi kehilangan itu kerana tuhan akan berikan kita sesuatu yang lebih baik dari sebelumnya. Farah selesa dengan kawan-kawan baru kat UTM ni..Thanks to all my UTM's fwenz.


Berbalik kepada topik kita hari ini (mcm lecturer nak ajar student plak), hehehehe..

Sebelum balik cuti raya cina hari tu, farah dan kawan-kawan kat UTM ni ambik masa untuk makan besar bersama-sama memandangkan masa tu kami semua tengan tension dengan paper Bandung so, kami pun keluar lah hang out bersama-sama, makan-makan, bercerita dan mendalami watak masing-masing..yang farah suka tentang diorang ni, diorang semua bersifat terus terang dan luahkan benda tak suka depan-depan so senang untuk masuk dengan diorang dan paling okey diorang ni ada sifat humor tersendiri...  


Okey, kat sini farah nak share sikit picture-picture Grand Dinner kita orang kat Restoren Remaja Classic, berdekatan dengan Plaza Angsana, JB. Jom layanzzzz...





banyak lagi gambar nak upload tapi line tenet kat UTM ni slow sikit, anyway da boleh upload nanti farah upload kan ye dear-dear semua..hehehe

Selamat Bercuti Semester..hehehehehe

2 comments:

aKuDaNaKoK said...

ala..awat kmi xda pn..x aci...tkq2 letak pic grand dnner kta yg latest plk...kecik ati ni..sob3...:P

cekodokcrazee said...

Bila nk grand dinner lagi?